© © 2022 Nazilli Gündem

NAZ NAZ PENALTILARLA TUR'LADI!

Nazilli Belediyespor, Türkiye Kupası 2. Tur Elemeleri karşılaşmasında deplasmanda oynadığı Bucaspor'u penaltılarla yenerek bir üst tura yükseldi.

Nazilli Belediyespor, Türkiye Kupası'nda Bucaspor'u eleyerek saf dışı bıraktı. Cumartesi günü Nazilli Şehir Stadyumu'nda oynanan lig maçında rakibi Batman Petrolspor'u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek taraftarını sevindiren siyah inciler, normal süresi 2-2 biten kupa maçında rakibini penaltılarla devirdi. Ci Group Buca karşısında ilk yarıda Yunus Ünsal ve ikinci yarıda Mert Çapar'ın attığı gollerle 2 kez öne geçen siyah beyazlı takım, 41 ve 85'inci dakikada yediği iki gol ile karşılaşmayı uzatmaya götürdü.
Uzatma dakikalarında her iki ekibin gol bulamaması sonucu karşılaşmada penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında 5'te 5 yaparak tüm atışları gole çeviren Nazilli Belediyesporlu oyuncular, rakibi 7-5 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Tur'a yükselen taraf oldu. Siyah inciler galibiyeti, takımını yalnız bırakmayan taraftarlarıyla birlikte kutladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER