© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ ADD'DEN ÖĞRECİLERE ÇORBA

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Nazilli Şubesi, üniversite öğrencilerine her gün sıcak çorba ikram ediyor. Hafta içi saat 13.30 ile 15.30 arası dernek binasına gelen öğrenciler, sıcak çorba içerek karınlarını doyuruyor.

ADD Nazilli şubesi Başkanı Şafakta Nalan Ayas ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli’nin yemek kartımda 1 TL kaldı demesinin ardından hayatını kaybetmesinden çok etkilendi. Bunun üzerine harekete geçen Başkan Ayas ve yönetim kurulu üyeleri ‘hiçbir öğrenci aç kalmasın’ diyerek hafta için her gün üniversite öğrencilerine yönelik saat 13.30 ile 15.30 arasında dernek binasında sıcak çorba çıkarma kararı aldı. Bu anlamda tavuklu şehriye çorbası yapan dernek üyeleri derneğe gelen üniversite öğrencilerine sıcak çorba içirdi.
 

“ALLAH NE VERDİYSE YEDİRELİM"
ADD Nazilli Şube Başkanı Şafak Ayas konuyla ilgili yaptığı açıklamada, anne şefkatiyle gençlere kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti. Ayas, “Gençlerimize sürekli çorbamız, sıcak yemeğimiz var. İstanbul’da hayatını kaybeden öğrenci Sibel Ünli’nin ölümü gerçekten çok üzücü ve çok etkilendik. Üniversite öğrencileri hepimizin çocukları, anne şefkatiyle onlara kapılarımız her zaman açık. Üniversite gençlerimiz gelsin burada Allah ne verdi ise yedirelim saat 13.30 ile 15.30 saatleri arasında sıcak çorbamız olacak öğrencilerimiz gelip burada çorbalarını içebilirler. Sıcak çorba yaptığımızı duyan birçok vatandaşımız katkıda bulunmak istediler herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

“HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ"
CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkan adayı olan Gamze Arslan ve arkadaşları, ADD Başkanın yanında yer alarak çorba kampanyasına destek verdiler. Kampanyayı duyar duymaz destek vermek için hemen derneğe geldiklerini dile getiren CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkan adayı Gamze Arslan “Öğrencilerimiz aç uyumasın hiç kimse aç kalmasın. Bizler CHP Kadın Kolları olarak her zaman destek olacağız. Bundan sonraki tüm projelerde yanlarındayız. Bir tas çorbada olsa da karınlarını doyurmak çok güzel ve anlamlı” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER