© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli İYİ Parti'de Sıcak Saatler!

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı'nda değişim yaşanacağı sinyalini verdi. Kurucu İlçe Başkanı olan Özcan, yeni adayın ortak kararla belirlendiğini duyurdu.

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı'nda yeni başkan adayı belli oldu. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile yeni başkan adayı duyurdu. İYİ Parti İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı olan Özcan, mevcut başkan Durmuş Kural ve ekibine teşekkür ederek, Av. Cihat Öztürk'ün yeni başkan adayı olduğunu, adayın ortak kararla belirlendiğini söyledi.

Nazilli Belediyesi’nin Hukuk Danışmanı Avukat Cihat Öztürk ismi üzerinde mutabakata vardıklarını ifade eden Kürşat Engin Özcan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yenilenmeyle kuvvet biriktireceğimiz istişarenin ikliminde; Kurucu İlçe Başkanı olduğum partimizin kongre süreci Nazillimize hayırlı, uğurlu olsun. Pazar günü yapılacak olan delege seçimlerimiz partimizi iktidar sürecine hazırlayacaktır. İYİ Parti Ailesi olarak tabanımızın, teşkilatımızın ve kanaat önderlerimizin ortak değerlendirmeleri ile Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanlığı için değerli dava arkadaşım Av. Cihat Öztürk'ün başkanlığında bir liste ile seçime girilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Önümüzdeki günlerde, inşallah hep birlikte Genel Başkanımız da ziyaret edilerek bu mutabakatımız kendilerine iletilecek ve kendisinin fikir ve önerilerinden yararlanılacaktır. Mevcut İlçe Teşkilatımıza atandığı günden bugüne canla, başla çalışarak hizmet eden Kıymetli İlçe Başkanımız Durmuş Kural’a ve yönetim kurulumuza teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki; bir bayram havasında icra edilecek delege seçimlerimiz ve kongremizle birlikte partimizin iktidar yürüyüşü büyüyerek devam edecektir.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER