© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ’DE AKP’YE TEPKİ CHP’YE İLGİ

Nazilli'de esnaf ve vatandaşlar kendilerini ziyarete gelen CHP'lilere yakın ilgi gösterirken, uzun bir aradan sonra çarşı esnafını dolaşan bazı AK Partililere ise tepki gösterdi.

Ülkemizde 2023 yılında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim öncesi siyasi hareketlilik hız kazandı.  Nazilli'den istediği sonuçları bir türlü alamayan AK Parti heyeti, geçtiğimiz günlerde ilçede birtakım ziyaretler gerçekleştirdi. Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz, Rıza Posacı, Bekir Kuvvet Erim, il Başkanı Ömer Özmen ve MKYK üyesi Seda Sarıbaş ile esnaf ziyareti gerçekleştiren heyet, bazı vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Esnaf ve vatandaşlar yaşanan ekonomik sıkıntı, alım gücünün düşmesi, hayat pahalığı gibi konulardan dolayı AK Partililere sitem ederek dert yandı. Özellikle bir vatandaşın AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile diyaloğu dikkat çekti. Fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş “Çok geç kaldın sahaya çıkmakta. Şuradaki pazara gittin mi? Bamya 35 lira. Ekmek kaç para biliyor musun? Taze fasulye 30 lira. Nazilli burası. Ustasının olduğu yerde” dedi. Savaş'ın dert yanan vatandaşa "inecek sabır" dediği görülürken vatandaşın ise "ne zaman inecek, mezarda mı?" diyerek tepkisini dile getirdi.


AK Partililere tepki gösteren esnaf ve vatandaşların, kendilerini sık sık ziyaret eden CHP'lilere yakın ilgi gösterdiği gözlemlendi. Esnaflar kendilerini ziyarete gelen CHP'lileri, AK Partililerin aksine uzun süre dükkanlarında ağırlayarak sohbet etti.

Yaşanan ekonomik buhrandan dert yanan esnaf ve vatandaşların "sandığı bekliyoruz, ülkeyi bu durumdan kurtaracak olan CHP'dir, umudumuz sizsiniz" dedikleri görüldü.

Öte yandan, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş öncülüğünde sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP ilçe yönetiminin saha çalışmalarına aralıksız devam edeceği ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin çözüm önerilerini bire bir vatandaşlara anlatacağı öğrenildi.


İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER