© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ'DE BİR İLK (PATİ KONSERİ!)

Geçtiğimiz aylarda kapılarını Nazilli halkına açan Back House Rock Bar, Nazilli Hayvanseverler Derneği ile birlikte 'Pati Konseri' düzenleyecek. Konserin geliri sokak hayvanları için kullanılacak.

Back House Rock Bar, Nazilli'de bir ilke imza atacak. Sosyal projelere büyük önem veren işletme sahibi  Halil Çelik, Nazilli Hayvanseverler Derneği ile işbirliğinde 10 Aralık’ta 'Pati Konseri' gerçekleştirecek. Yapılacak olan konserin bilet gelirleri hayvanlar yararına derneğe bağışlanacak. Düzenlenecek olan konserde Türk Rock Müziği'nin başarılı isimlerinden Burak Cem Beydili ve grubu sahne alacak.

“DUYARLILIĞA DAVET EDİYORUZ”
Etkinliği düzenleyen işletme sahibi Halil Çelik ve Süleyman Çelik, sosyal sorumluluk projelerinin amacına ulaşabilmesi adına Nazilli Hayvanseverler Derneği Başkanı Mehmet Gürkan Tığlı ve grup yöneticileri ile işbirliği yaptıklarını belirterek, “Nazilli'de sokakta yaşayan canların, soğuk havalarda düzenli besleme ve bakımlarının yapılabilmesi adına tüm müdavimlerini ve müşterilerini duyarlılığa davet etmek adına böyle bir etkinlik başlattık" dedi.


10 Aralık Salı günü düzenlenecek olan konserin bilet satış fiyatının 10 TL olduğu ve konser biletlerine yoğun ilgi gösterildiği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER