© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ'DE SANDIKLAR BEMBEYAZ!

Cumhuriyet Halk Parti Nazilli ilçe delege seçimlerinde 2'inci gün geride kaldı. Beyaz liste 3 mahalleyi daha alarak 7'de 7 yaptı.


Nazilli'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe kongresi Beyaz Liste farkıyla devam ediyor. Delege seçimlerinin ilk gününde 4 sandıktan da zaferle ayrılarak 39 delege kazanan Serkan Sevim'li Beyaz Liste, ikinci günde de Mavi Liste'yi geride bıraktı. Lütfi Selek Kültür Merkezi'nde Karaçay, İstiklal ve Zafer Mahallesi için oy kullanma işlemi saat 10.00'da başlayıp 17.30'da sona erdi. Sandıkların açılmasıyla birlikte oylar bir bir sayıldı ve Beyaz Liste delege seçimlerinin ikinci gününde de farkını ortaya koydu.

Karaçay Mahallesi'nde kullanılan 45 oyun 32'sini alan Beyaz Liste'de Hatice Dinçel, Neşe Arslan, Turgay Kuru, Vahap Ağca, Mehmet Açık, Hasan Tosun, Ferhat Kaçmaz, Bahri Aykut ve Tahir Yarenci delege oldu.

İstiklal Mahallesi'nde ise 23 oy kullanıldı. 9 üye oyunu Mavi Liste için atarken 14 üyenin Beyaz Liste'ye oy verdiği belirlendi. Beyaz Liste'de isimleri yer alan Naim Atmaca, Ayşin Öztürk, Cahit Şahin, Ümit Akpınar ve Coşkun Taş delege seçildi.

Delege seçimlerinin 2'inci gününde en merak edilen sandıktan da Beyaz Liste çıktı. Toplamda 31 delegenin belirleneceği Zafer Mahallesi seçimlerinde 211 oy kullanılırken 150 oy Beyaz Liste'ye 59 oy ise Mavi Liste'ye çıktı. 2 oyun geçersiz ayıldığı seçimlerin sonunda Atilla Talay, Ali Mutan, Süleyman Bakkal, Faruk Aydoğan, Şafakta Nalan Ayas, Erol Angın, Erkan Acahan, Mehmet Gökmen Gökçe, Şevket Aydaş, Nasuf Sami Tunçyurek, Yeşim Çelik, Necati İçellioğlu, Halil Güzel, Ahmet Kemal Kocabaş, Nuri Çoban, Hüseyin Özşahinoğlu, Mukaddes Güven, Serkan Sevim, Semra Uysal Ulusan, Leyla Çamurlu, Hüseyin İnceoğlu, Baki Ece, Dilek Kabasakal, Sıdıka Yurtseven, Ahmet Zengin, Aykut Ersoy, İbrahim Yagtu, Gün Atmaca, Aysun Bademli, Cihan Açar  Dilek Küçüksayan delege seçildi.

Delege seçimlerin ilk gününde 4 mahalleyi de kazanarak 39 delege çıkaran Beyaz Liste, ikinci günde de 3 mahalleden zaferle ayrılarak 45 delege çıkarmış oldu. Serkan Sevim ile fark yaratan Beyaz Liste iki günde 84 delege çıkarırken, Ali Deveci'nin Mavi Liste'si sıfır çekti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER