© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli'de Yüzme Kursları başladı

Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen 9-14 yaş arası Yüzme Kursları başladı.

Nazilli'de çocukların yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesini sağlamak amacıyla açılan ücretsiz Yüzme Kursları başladı. Kayıt yaptıran 920 öğrenci, uzman eğitmenler tarafından Sümer Rekreasyon Alanı içinde bulunan havuzda yüzme öğrenecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri tarafından her yıl il genelinde düzenlenen yüzme kursları, bu yıl Nazilli ilçesinde Nazilli Belediyesi ile birlikte yapılacak.

 “NAZİLLİMİZDE GÜZEL ŞEYLER OLMAYA DEVAM EDİYOR”
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Büyükşehir ve Nazilli Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Yaz Etkinlikleri Yüzme Kursu’nu ziyaret etti. 40 öğrenciden oluşan 23 grubun bulunduğu ve 9-14 yaş arası toplam 920 kişinin katıldığı etkinliklerde çocukların hem eğlenip hem de yüzmeyi öğreneceğini söyleyen Başkan Özcan, “Uzun görüşmeler neticesinde güzel bir program oluşturduk. Kayıtlarımızı tamamladık ve bugün sezonu açtık. Nazillimizde güzel şeyler olmaya devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, kıymetli bürokratlarımıza ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ÇOCUKLARINIZ BİZE EMANET”
Kursa katılan öğrencilerin aileleri ile sohbet eden Başkan Özcan; “Çocuklarınız bize emanet. Burada çok kıymetli hocalarımız var. Öğrencilerimizle bire bir ilgileniyor. Hem çocuklarımızın hoşça vakit geçirmesi hem de sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunması açısından bu tür etkinlikleri önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER