© © 2022 Nazilli Gündem

NAZİLLİ'NİN 'DAMAK TADI' DUALARLA AÇILDI

Pidenin Nazilli'deki yeni adresi 'Damak Tadı' oldu. 48 yıldır pide ustalığı yapan ve Nazillilileri farklı lezzetlerle buluşturan Hüseyin Çakanel'in işletmeciliğini yaptığı Damak Tadı Pide Salonu dualarla açıldı.

Nazilli Turan mahallesinde ‘Damak Tadı’ Pide ve Çorba Salonugörkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. İşletmeciliğini Hüseyin Çakanel ve oğlu Ahmet Çakanel yaptığı Damak Tadı Pide Salonu’nun açılışına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural ve çok sayıda davetli de katıldı. Açılışta ilk olarak sofra duası yapıldı. Protokol ve davetlilerin katılımıyla dualar eşliğinde kurdele kesilerek işletme faaliyete başladı.

"İSMİMİZİN ARKASINDAYIZ"
Açılışta kısa birer konuşma yapan Çakanel işyerinin hayırlı ve bol kazançlı olmasını dile getirirken”48 yıldır bu sektördeyiz Nazilli’mizin pidesini en kaliteli, en güzel, en hijyenik şekilde Nazilli halkına hizmet vereceğiz. İşyerimizin adını damak tadı koyduk ismin arkasındayız. Sabahları çorba çeşitlerimizde var. Ailemle ile birlikte en güzel şeklide hizmet vereceğiz” dedi.

BAŞKAN ÖZCAN, "NAZİLLİ'MİZE HAYIRLI OLSUN" 
Nazilli  Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise, böyle güzide mekanların açılmasının kendi ekonomilerinin yanı sıra ülke ekonomisine de katkıda bulunacağını dile getirdi. Başkan Özcan, "Bugün burada yeni bir işyerinin açılışına katıldık. Bu işletmenin Nazilli'mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 

Nazilli Turan Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde sabah saat 07:00 den gece saat 23:00 kadar hizmet verecek olan Damak Tadı Pide Salonu, açılış gününe özel açılışa katılan davetlilerine pide ikram etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER