© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli’nin gururu oldular

Mersin'de Naci Oral Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Aydınlı sporcuların başarılarıyla sona erdi. Milli boksörlerden 60 Kg İbrahim Alp Bakır üçüncü kez, 51 Kg. Tevfik Akkaş ise ikinci kez Türkiye şampiyonu oldu.

Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda 24-31 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenen Naci Oral Genç Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası düzenlendi. 63 ilden 467 Erkek ve 260 Kadın sporcunun katıldığı şampiyonada erkeklerde 13, kadınlarda 12 sıklette madalya dağıtıldı. Aydın Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Takım Baş Antrenörü Yavuz Kılıç ve Aydınlı milli boksörler şampiyonaya damga vurdu. Milli boksörlerden 60 Kg İbrahim Alp Bakır Genç Erkeklerde üçüncü kez 6/6 ile Türkiye 1.si, 51 Kg. Tevfik Akkaş ise ikinci kez Genç Erkekler 5/5 ile Türkiye 1.si olma başarısı gösterdiler.

HEDEF AVRUPA

Şampiyonanın ardından açıklama yapan Baş Antrenör Yavuz Kılıç, ‘’Bize desteklerinden ötürü başta Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve her türlü imkan ve desteğini bizden eksik etmeyen İl Müdürümüz Cenap Fillikçioğluna, Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze ve İlçe Müdürümüz Güven Eker'e, Lokomotif Kulübümüz Abdulaziz Kılıç Boks Spor Kulübümüze ve değerli yönetimine, Nazilli Belediyespor Kulübümüze ve değerli yönetimine, bizlere inanıp dualarını esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz. Aydın’ımıza ve Nazilli’mize hayırlı olsun. Aldığımız her madalya babam Abdulaziz Kılıç'a ithafen, kabrin nur mekanın cennet olsun inşallah Koca Reisim. Hedef, 2-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Hırvatistan'ın Poreĉ kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası ve 20 Ekim-6 Kasım 2024 tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Şampiyonası’’ ifadelerini kullandı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER