© © 2022 Nazilli Gündem

Nilüfer Çoşkungönül hizmet için geliyor

Yeni Mahalle’de kadın muhtar adayına yoğun ilgi

Nazilli Yeni Mahalle'de muhtar adayı olan Nilüfer Çoşkungönül'e mahalle sakinlerinin desteği her geçen gün artarak devam ediyor. Çoşkungönül, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği her yerde büyük ilgiyle karşılanıyor.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine günler kala muhtar adayları mahallelerinde kendilerini tanıtmaya ve seçmene ulaşmaya devam ediyor. Nazilli'nin en büyük ve nüfus olarak en kalabalık mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle'de muhtar adayı olan Nilüfer Çoşkungönül, gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Mahallede kapı kapı ziyaret turuna çıkan Çoşkungönül, seçmenden yoğun ilgi görüyor. Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini tek tek not alan kadın muhtar adayı, göreve gelmesi halinde hayata geçireceği projeleri vatandaşlara anlatıyor.

Başta komşuları ve mahallede yaşayan birçok vatandaşın isteği üzerine muhtar adayı olmaya karar verdiğini söyleyen Nilüfer Çoşkungönül, “Gelen istek üzerine düşündüm ve ben bu işi en iyi şekilde yaparım diyerek muhtar adayı olmaya karar verdim. 20 yıldan fazla bir süredir bu Yeni Mahalle’de oturduğum için mahallenin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum. Muhtarlık sadece insanların evrak almak için uğrayacağı bir yer olmaktan ziyade her zaman kapımızı çalıp çayımızı kahvemizi içebileceğimiz bir yer olmalı. Mahallemiz için fikir alışverişinde bulunabilmeliyiz. Ben de bu düşünceyle yola çıktım. Mahallemizin sorunlarının çözümü noktasında mahallede yaşayan tüm vatandaşların görüşlerini de almak istiyorum. Yeni Mahalle’ye bir kadın eli değmesini gerektiğini düşünüyorum. Sosyal anlamda projelerim var, muhtar seçildiğim takdirde bu projelerimi hayata geçireceğim. Gerek ilçe belediyesi gerekse büyükşehir belediyesi yetkilileri ile sürekli iletişim halinde olacağım. Yine vatandaşlarıma hizmet için kaymakamlık emniyet vb. kamu kurumlarıyla sürekli görüşeceğim. Çalınması gereken tüm kapıları çalacağım ve mahalleme en iyi şekilde hizmet getireceğim” ifadelerini kullandı.

Nilüfer Çoşkungönül kimdir?
 

1977 yılında Nazilli Karaçay Mahallesi’nde doğan Nilüfer Çoşkungönül, evli ve 2 çocuk annesi.
16 ve 24 yaşlarında 2 erkek çocuğu olan Çoşkungönül, çocuklarını büyütene kadar ev hanımı olarak yaşamını sürdürürken daha sonra bir iş yerinin mutfağında aşçı olarak görev yaptı. 25 yıllık evli olan Çoşkungönül’ün eşi Tayfun Çoşgönül ise İsabeyli Birlik Başkanı olarak görev yapıyor.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER