© © 2022 Nazilli Gündem

ÖĞRETMENLERDEN MUHTEŞEM KLİP

Nazilli Fen Lisesi öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel klip hazırladı. Sosyal medyada büyük ilgi gören klip, beğeni ve paylaşım rekorları kırdı.

Nazilli Fen Lisesi’nin 7 öğretmeni, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına ‘Benim Adım Öğretmen’ şarkısına klip yaptı. Okul Müdürü Ali Çomruk öncülüğünde 6 öğretmenle birlikte klibin çekimi seslendirmesi ve montajıyla yaklaşık 10 gün kadar sürdü. Okul Müdürü Ali Çomruk’un da oynadığı klipte okulun Müzik Öğretmeni Zühal Dilbaz, Felsefe Öğretmeni Bilgen Aksoylu, Görsel Sanatlar Öğretmeni Seyhan Alkan Kara, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Rüşen, Almanca Öğretmeni Cansel Akel ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Merve Dülger Akgün olmak üzere toplam 7 öğretmen şarkı söyledi. Klip ilk olarak 24 Kasım Öğretmen Günü kapsamında yapılan programda tiyatro salonunda gösterildi ve salondakilerden büyük alkış aldı. 

AYDIN'IN TANITIMINA DA KATKIDA BULUNDUK
Anlamlı klipte görev almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden öğretmenler yaptığı açıklamada, “Bu klipi bütün öğretmenlere hediye ediyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına okulumuz Nazilli Fen Lisesi öğretmenleri olarak program hazırlamaya karar verdik. Bu işe karar verirken farkındalık yaratmak istedik. ‘Benim Adım Öğretmen’ isimli parçayı okulumuzda ve diğer ilçelerimizde seslendirerek bir video çektik. Böylece Aydın’ımızın da tanıtımına da katkı vermiş olduk. Bu anlamda arkadaşlarımızla yoğun bir çalışmadan sonra,  sponsorlarımız Radyo Özden’in ses ve Stüdyo Orkun’un görüntü desteğiyle güzel bir klip ortaya çıktı. Klipi bütün öğretmenlere hediye ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER