© © 2022 Nazilli Gündem

PAZAR BEREKETİ (1-3)

Nazilli Belediyespor, TFF 3. Lig 3. Grup 10'uncu hafta karşılaşmasında, deplasmanda Pazar'u 3-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Nazilli Belediyespor, Diyarbekirspor'un ardından Pazarspor'u da 3-1'lik skorla mağlup etti. Ligin 10'uncu hafta karşılaşmasında Pazar İlçe Stadyumu'nda Rize ekibi Pazarspor ile karşılaşan siyah inciler,  maça hızlı başladı. Karşılaşmanın 15. dakikasında Aziz Kızılgün ile öne geçen siyah beyazlı ekip, 28'inci dakikada Sergen Piçinciol ile farkı ikiye çıkardı. İlk yarıda üstün performans gösteren siyah beyazlı takım soyunma odasına 2-0 önde gitti.

YAVUZ HOCADAN İNCE DOKUNUŞLAR!
Diyarbekirspor karşılaşmasında yaptığı oyuncu değişikliğiyle maça damga vuran Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Pazarspor karşılaşmasında da ustalığını konuşturdu. Karşılaşmanın 2'inci yarısında 3 oyuncu değişikliği hakkını da kullanan İncedal, 56'ıncı dakikada rakibin durumu 2-1'e getirmesiyle hamlede bulundu. Golden 7 dakika sonra Fatih Gül'ü oyundan alan tecrübeli teknik direktör, Ufukcan Engin'i sahaya sürdü. Rakibe göre kadroda değişiklik yapmaktan kaçınmayan kurt hoca, Diyarbekirspor karşılaşmasında sonradan oyuna aldığı ve attığı 2 golle yıldızlaşan  Yunus Ünsal'ı 90. dakikadan oyundan aldı. Yunus'un yerine oyuna giren Volkan Akyıldız ise girdiği ilk pozisyonda topu ağlarla buluşturarak siyah incilerin 3. golünü attı.

GALİBİYET SERİSİ BAŞLADI
Bu sezon ligde oynadığı 10 karşılaşmadan 6'sını kazanan ve 3 maçta sahadan 1 puanla ayrılan Nazilli  Belediyspor, Pazarspor karşılaşmasında kazandığı 3 puan ile puanını 21'e yükseltti. Son iki maçı da kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştıran siyah inciler, Pazarspor maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi başlatmış oldu. Siyah beyazlılar önümüzdeki hafta kazandığı takdirde bu sezon ilk kez üç maç üst üste kazanmış olacak.

Nazilli Belediyespor 3 Kasın Pazar günü evinde Oosmaniyespor'u konuk edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER