© © 2022 Nazilli Gündem

REFERANS HASTANESİ İYİ PARTİ VE SİYAH İNCİLERİ AĞIRLADI

İYİ Parti Nazilli Teşkilatı ve Nazilli Belediyespor Yönetimi Referans Hastanesi'ni ziyaret etti

İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, Nazilli Belediyespor yönetimiyle birlikte Referans Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyarete İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, İYİ Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Belediyespor Başkanı Nurettin Özkat ve Nazilli Belediyespor yöneticileri katıldı. Referans Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şeref Binboğa, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Ercan Sarıot, Dr. Ekrem Yaşar ve Hastane Müdürü Ömer Şahan'ın hazır bulunduğu ziyarette, Nazilli'nin gündemine dair konular ve Nazilli  Belediyespor konuşuldu.

İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve Nazilli Belediyespor Başkanı Nurettin Özkat, Nazilli'de sundukları sağlık hizmetinin kalitesinden dolayı Referans Hastanesi yetkililerine teşekkür etti. Misafirperverliklerinden dolayı hastane yönetimine teşekkür eden Kural, İYİ Parti'nin Nazilli'de yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sohbetin geri kalan kısmında Nazilli Belediyespor futbol takımının son durumu ve transfer gelişmeleri konuşuldu.

Referans Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şeref Binboğa ise Nazilli'ye hizmet vermekten dolayı gurur duyduklarını belirterek, "Nazilli bizim için çok özel bir şehir. Bu şehre hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Nazilli her zaman her şeyin en iyisini hakkediyor" dedi. Nazilli Belediyespor'a destek vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Binboğa, Referans Hastanesi olarak  Nazilli Belediyespor için her zaman elllerini taşın altına koymaya hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural ve Nazilli Belediyespor Başkanı Nurettin Özkat'a teşekkür eden Binboğa, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından her iki heyeti kapıya kadar uğurladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER