© © 2022 Nazilli Gündem

Şampiyonlar kupayı Mücahit hocaya götürdü

Aydın’da yapılan Okullar arası Futbol Genç Erkekler İl Şampiyonu olan Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futbol takımı başarılarını bir süredir tedavi gören beden öğretmenleri Mücahit Doğan’a ziyaret ederek başarılarını paylaştılar. Okulun futbol takımı öğrencileri ziyaretle öğretmenleri Doğan’ın her zaman yanlarında olduklarını gösterdiler. Futbolcular, “Bu şampiyonluğu Mücahit hocamız için aldık” dedi.

Finalde İncirlova Spor Lisesi futbol takımını yenerek 2.kez Futbol Genç Erkekler Aydın İl Şampiyonu olma başarısını gösteren Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı, geçirdiği hastalıktan dolayı bir süredir evinde tedavi gören beden öğretmenleri Mücahit Doğan’ı ziyaret etti. Duygu dolu ziyarette Okul Müdürü Hayrettin Öğünç, Müdür Yardımcısı Mesut Selek ve beden eğitimi öğretmenleri Süleyman Kabasakal, Murat Akkaş, Abdullah Karabağlı, Nihat Balkır ve şampiyon futbolcular hazır bulundu.

“İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ARAMIZA DÖNER"
Başarı kupasını futbolcuların Mücahit hocaya hediye ettiklerini ifade eden Okul Müdürü Hayrettin Öğünç, “Bu aldığımız kupayı futbolcularımız Mücahit öğretmenleri için aldıklarını söylediler. Ziyaret ederek de başarıyı öğretmenleriyle paylaşmak istediler. Mücahit bey bu şampiyonlukta bize eşlik edemedi ama biz bugün kendisini ziyaret ettik. Önceki ziyaretlerden daha iyi gördüm. Her zaman yanındayız. İnşallah en kısa zamanda aramıza döner” dedi.

“KAMPANYA BAŞLATILACAK"
Ziyaret için okul yönetimine, öğretmenlerine ve futbolculara teşekkür eden Mücahit Öğretmenin eşi Burcu Doğan, “Mücahit’te bu başarıyı gördü, mutlu oldu. Duygulu anlar yaşattınız bana. İnşallah güzel günlerde tekrar birlikte oluruz. Şu anda sağlık durumu stabil ilerliyor. Doktorların dediğine sadece 1 yol kalmış. Kök hücre tedavisi. Bunun içinde bir kampanya başlatılacak. Şu anda Valiliğin önünde onaylandıktan sonra en kısa zamanda tedaviye başlayacağız” dedi.  

“HERŞEY HOCAMIZ İÇİN”
Bütün maçlara Mücahit öğretmenleri için çıktıklarını ve zaferi kazandıklarını dile getiren futbolculardan Musa Fırtına, “Her şey hocamız için. Her maça mücahit öğretmen için çıktık. Bu şampiyonluğu Mücahit hocamız için aldık. İnşallah en kısa zamanda aramıza döner” şeklinde konuştu.

“SONUNA KADAR BU MÜCADELEYİ VERECEĞİZ"
Mücahit için sonuna kadar mücadele edeceğiz olduğunu dile getiren okulun beden eğitimi öğretmeni Süleyman Kabasakal, “Mücahit Doğan öğretmenimiz için son ümit olan tedavi kök hücre tedavisi. Tedaviyi gerçekleştirecek olan hastane Mücahit’i kabul etti, ama tedavinin 300 ila 400 bin lira arasında bir maliyeti olacak. Bu maliyeti karşılayabilmek için bir yardım kampanyası başlatacağız. Kampanya ile ilgili valiliğe yazılarımızı gönderdik ve onay bekliyoruz. Biz bu mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Mücahit Hoca’nın tekrar aramıza dönmesi için kurumlardan ve kişilerden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER