© © 2022 Nazilli Gündem

Siyah İnciler Kelkit maçına kenetlendi!

Nazilli Belediyespor teknik patronu Yavuz İncedal, Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu ve yönetici Ali Çetinkaya ve futbolcular yaptıkları basın toplantısıyla taraftardan destek istedi.

Son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen Nazilli Belediyespor’da Yıldırım Demirören Spor Tesislerinde Antrenör Yavuz İncedal bir basın toplantısı düzenleyerek Pazar günü oynanacak Kelkit Belediyespor maçı için bütün paydaşlardan destek istedi. Teknik Direktör İncedal'a basın toplantısında, Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu ve yönetici Ali Çetinkaya, tecrübeli Kaptan Zafer Özden ve futbolcular eşlik etti. Soru cevap olarak başlayan toplantıda Yavuz İncedal herkesten destek istedi. 

“BAŞARI TEK BAŞINA GELECEK BİR ŞEY DEĞİL”
Sezon içinde galibiyetler ve mağlubiyetler olabileceğini ifade eden antrenör Yavuz İncedal, “Başarı pay edilmelidir. Şimdiden bu başarının pay sahipleri olur. Başkanı, yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu, taraftarı ve basın mensupları. Başarı tek başına gelecek bir şey değil. Ama şunu gördük ki biz zor durumda değiliz, sadece ikinci yarıya iyi başlayamadık. Bu demek değil ki bundan sonraki maçlarda güzellikler olmayacak. Tabi ki güzellikler olduğu kadar, mağlubiyetlerde olacak. Önemli olan sezon sonunda neredeyiz. Futbolcularımızın konuşmalarından, inançlarından çok duygulandım. Hemen hemen bu tür durumlarla karşılaştım ama futbolcularım bir şeylerin farkına çabuk farkına vardılar. Bu işin gerçekten birlik, beraberlik, istekle olacağını bir kez daha ortaya koydular. Onun için ben diyorum ki ligde biz sonuna kadar var olacağız, savaşacağız” dedi.


"BİZ YİNE VARIZ"
Yine üst sırayı istediklerini dile getiren İncedal, “Yine orada olmak istiyoruz. Bunu yapacak güç ve kalite var. Hepsi bizim için bir değer. Herkese çok güveniyoruz. 12’. Güç olan bizlere sevgisini veren taraftarlarımıza da seviyoruz, güveniyoruz. Başarı için çıktığımız sevdalı yolda, onların başarılı performanslarıyla bizim takımın başarılı performanslarıyla birleştiği zaman güç oluşturacaktır. Bizi yine varız. Yukarılar için, varız sonuna kadar mücadele edeceğiz. Yılmak yok” şeklinde konuştu.

“KENETLENİRSEK, AYAĞA KALKARIZ”
Bütün sıkıntılara rağmen bu takım mücadele etti ve 30 puan topladığını söyleyen tecrübeli Kaptan Zafer Özden, “Helal Olsun dedirtecek mücadeleler vereceğiz. Bunun bilincinde hareket edeceğiz. İnşallah Allah çıktığımız bu yolda bizi mahcup etmez. Bu zor günlerde kenetlenirsek, ayağa kalkarız.” ;

ABBASOĞLU SON DÜDÜĞE KADAR DESTEK İSTEDİ
Benim söyleyeceğim tek şey son düdük zili çalana kadar taraftar kesinlikle desteğini bizden esirgemesin. Düdük çaldıktan sonra istedikleri ne varsa söylesinler. Başımızın üstlerinde yerleri var. Ama son düdük çalana kadar sahada mücadele eden takımlarının da, yanlarında arkalarında durmalarını istiyorum” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER