© © 2022 Nazilli Gündem

Tosun'dan itiraf niteliğinde açıklama; aynı şartlarda verilse havada kaparlardı

Nazilli Belediyespor eski yöneticisi Hüseyin Tosun, sosyal medyada yaptığı yorum ile tekrar dikkatleri üzerine çekti. Kulübün satış şeklinin doğru olmadığı söyleyen Tosun, "Aynı şartlarda verilse Kadir Mutlu ve Trabzonlular kulübü havada kaparlardı" ifadelerinş kullandı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'ın satış kararı sonrası adeta kaosa sürüklenen Nazilli Belediyespor camiasında Pazartesi günü gerçekleşen kongrenin ardından kulübün Denizlili iş insanı Süleyman Urkay'a satıldığı açıklandı. Yaklaşık 8.5 dakika süren kongrede Süleyman Urkay'I başını çektiği 23 kişilik yeni yönetim listesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Nazilli Belediyesi'nin borçları nedeniyle kulübü satmayı kafasına koyan ve yaklaşık 2 aydır satış için görüşmeler yapan Özcan, kongre sonrası yaptığı açıklamada kulübün satış şartlarının daha sonra yapılacak bir basın toplantısı ile açıklanacağını söyledi. Kulübün satışının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken eski yönetici Hüseyin Tosun, TELE1 haber sitesinde kulübün satışı ile ilgili yapılan bir paylaşımın altına yaptığı yorum ile yine gündeme oturdu.

Son iki yönetimde görev alan Hüseyin Tosun, kulübün satış şeklini doğru bulamadığını belirtti. Kulübün Urkay'a verilen şartlarda diğer talipliler Kadir Mutlu ve ekibi ile Trabzonlu iş adamlarına verilmesi halide havada kapacaklarını söyleyen Tosun'un yorumu birçok yönetici ve taraftarın dikkatini çekti.

Muhtar Tosun yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı; "Arkadaşlar bir gerçeği kabullenmek durumundayız. Bu lig Nazilli'ye fazla geldi. İlçemizin ekonomik yapısı bu ligi kaldıramadı. Ülkenin zorlukları belli. Belediyemizinde durumu belli. 
Yasa gereği kulübe parada aktaramıyor. 
Tamam satış şekli doğru olmayabilir ama satış kaçınılmazdı
Urkay'a verilen şartlarda kulübe talip olan Trabzonsporlular havada kapardı. Kadir Mutlu grubuda havada kapardı
Ama maalesef gelinen nokta bu .Herkes kabullenmesi."

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER