© © 2022 Nazilli Gündem

Yeni Mahalle’ye kadın eli değecek

Kuyucak ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de muhtar adaylığını açıklayan Simge Özpınar Kayahan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçenin sevilen esnaflarından olan Kayahan, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor.

Kuyucak Yeni Mahalle’de 8 muhtar adayından biri olan Simge Özpınar Kayahan, seçim çalışmaları kapsamında ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunup seçmenlerine çalışmaları hakkında bilgi veriyor. Kendisini tanıtan ve niçin aday olduğunu anlatan Kayahan, “1991 yılında Kuyucak'ta doğdum. Doğduğum günden beri sevdalısı olduğum Kuyucak ilçesinde ikamet etmekteyim. Evli ve bir kız çocuğu annesiyim. Yıllardır dürüst ve ahlaklı bir şekilde esnaflık yapmaktayım.  Dededen Toruna Pide Salonu işletmecisiyim. Bir Kuyucak sevdalısı olarak yaşamaktan mutlu olduğum mahallem Yeni Mahalleye Sosyal Muhtar Sosyal Mahalle anlayışıyla yola çıkarak muhtarlık görevine talip oldum” dedi.

Kadınların toplumun en önemli unsuru olduğunu söyleyen ve kadınlara şans verildiğinde neler yapılabileceğini göstermek istediğini belirten Kayahan, projelerinden bahsetti. Simge Özpınar Kayahan, “En önemli gördüğüm projelerden birisi yaşadığımız coğrafi konumda hayati önem teşkil eden deprem ve doğal afetlerde kullanılmak üzere Kuyucak'ın en büyük toplanma alanı olan sahamızda çadır bulundurma, temel ihtiyaç malzemelerini muhtarlık koluyla temin etmektir. Depolama ve temin işlerini Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak Belediyesi ve halk esnaf birlikteliğiyle sağlayacağım.
Mahalle ile ilgili size anında ulaşım sağlayabileceğim mesajlaşma sistemi oluşturacağım.

Mahallemizde bulunan okullar için değişim yöntemi esas alınarak kaynak kitap temini sağlanacaktır.
Okullardaki iletişim ağına hakimiyetle belirlenen sayılarda burs ve kırtasiye desteği muhtarlığımızca sağlanacaktır.
Ev ekonomisine destek olmak isteyen kadınlar için el emeği ürünlerini sergileyip satabilecekleri bir mekan belirlenecek ve devam eden süreçlerde takipçisi olunacaktır.
Kültürel gezilerde bir araya gelebilmek için planlar ve gezi programları düzenlenecek uygun gün ve saatler birlikte oluşturulacaktır.
Nüfus olarak yoğun yaşadığımız mahallemizde katılımcı yönetimi destekliyorum. Kimseyi ötekileştirmeden konuşarak, anlaşarak birbirimize destek olarak hizmetlerimize başlayacağız. Hem mahalle sakini olarak hem de bir anne olarak, en önemlisi kadın gözüyle bakıp mahalle menfaatleri kapsamında tüm kurumlarımızla beraber çalışacağız.
Tüm Yeni Mahalle sakinlerine Tüm içtenliğim ve samimiyetimle ile söz veriyorum” ifadelerini kullandı.



İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER