© © 2022 Nazilli Gündem

Yeniden Refah Partisinde ilk başkan Emin Eser 

Nazilli’de Yeniden Refah Partisi Teşkilatı’nın 1. Olağan kongresi düzenlendi. 2022 Aralık ayında atamayla göreve gelen Emin Eser, tek listeyle yapılan kongrede seçimle başkan oldu. 

Yeniden Refah Partisi Nazilli İlçe Teşkilatı 1’nci olağan kongresi Ahmet Şensan Kültür Merkezinde yapıldı. Geçen Aralık ayında kurularak, Emin Eser Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı olarak atanmıştı. Kongreye Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Çağrı Çerçi, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Tek listeyle yapılan seçimlerde Başkan Emin Eser seçilerek resmen başkan oldu.  

“İKTİDAR YOLUNDA YÜRÜYECEĞİZ”

Kongrede ilk olarak Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Kongrede saygı duruşu anons edilmesine rağmen yapılmazken, doğrudan İstiklal Marşı okundu. Daha sonra  İlçe Başkanı Emin Eser konuşma yaptı. Konuşmasına Çanakkale şehitleri ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet dileyerek başlayan Emin Eser “Göreve geldikten sonra ziyaret ettiğim her yerde büyük bir ilgiyle karşılaştım. Bu da gösteriyor ki tek kurtuluş yolu milli görüş davamızdır. Bu davanın neferi olmaktan gurur duyuyorum. Milli Görüş gömleğini asla çıkarmayacağım. Liderimiz Fatih Erbakan hocamızın önderliğinde yürüdüğüm bu davadan asla dönmeyeceğim. Kararlı bir şekilde iktidar yolunda yürüyeceğiz elhamdülillah” dedi.

“KENDİ ÇIKARLARIMIZI DEĞİL MİLLETİN ÇIKARLARINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Üç kağıt ekonomisinden vazgeçilmeli diyerek konuşmasına başlayan Yeniden Refah Partisi Aydın İl Başkanı Osman Çağrı Çerçi, “Çanakkale şehitleri ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet diliyorum. Milli Görüş ateşi gönlümüzden taşmış, tüm Türkiye’ye yayılmıştır. Siyasete girmemize çeşitli gerekçelerle karşı çıkanlar oldu. Doğru lider bulunduktan sonra siyaset yapılmalıdır. O lider de Dr. Fatih Erbakan’dır. Çünkü biz kendimizden eminiz. Kendi çıkarlarımızı değil milletin çıkarlarını düşünüyoruz. Afetlerden daha az zararla çıkmanın yolu Milli Görüş iktidarına dayalı siyaset yapmaktır. Mevcut sistem alım gücünü düşürdüğü için herkesi hileye itiyor. Evin, arabanın, gıdanın ucuzunu almak zorunda bırakıyor. Necmettin Erbakan hocamız kısa süreli iktidarında ücretlere enflasyonun üzerinde zam yaparak bunu başardı.  Ekonominin düzelmesi için üç kağıt ekonomisinden vazgeçmek gerekiyor. Bunlar döviz, borsa ve faizdir” dedi.
  
YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ 

Emin Eser başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Erkan Başboğa, Fatih Arkut,  Murat Akan, Önal Özkan, Cafer Eser, Saim Akkaya, Dündar Yüre, Fatih Taşkın, Hakan Peker, Mehmet Yataz, Fevzi Yıldız, Ali Yılmaz, Ramazan Avcı, Mustafa Ergen.

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER