© © 2022 Nazilli Gündem

YÜZÜGÜLER İÇİN LOKMA HAYRI YAPILDI

Eylül ayında hayatını kaybeden Nazilli eski Belediye Başkanı ve Aydın eski Milletvekili Mehmet Yüzügüler için lokma hayrı yapıldı.

Nazilli'nin efsane başkanlarından olan ve 24 Eylül 2019 tarihinde İzmir'de tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden Mehmet Yüzügüler için lokma hayrı gerçekleştirildi. Yüzügüler'in Atatürk Bulvarı'ndaki evinin önünde yapılan hayırda 3 bin kişilik lokma dağıtıldı. Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler’in babası Mehmet Yüzügüler'in lokma hayrına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, merhum Yüzügüler için dualar ederken, ailesi ve yakınlarına "Allah kabul etsin, mekanı cennet olsun" dileklerinde bulundular. 

MEHMET YÜZÜGÜLER KİMDİR
Nazilli siyasetinin tanınmış isimlerinden olan Mehmet Yüzügüler, 12 Eylül 1980 darbesine kadar Adalet Partisi Nazilli İlçe Teşkilatı ikinci Başkanlığı yaptı. 1984 yılında Anavatan Partisi’nden Nazilli Belediye Başkanı seçilen ve 3 yıl başkanlık görevini yürüten Yüzügüler, 1987 yılında Aydın ikinci sıra milletvekili seçildi. Ulaştırma ve Bayındırlık komisyonu, İnsan Hakları inceleme komisyon üyeliklerinde de görev alan Yüzügüler, 24 Eylül 2019 Salı günü İzmir'de tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler’in babası olan Mehmet Yüzügüler, 25 Eylül tarihinde Nazilli Belediye Meydanı'nda düzenlenen devlet töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER