© © 2022 Nazilli Gündem

BK Butik’ten görkemli açılış

Nazilli’de özgün tarz oluşturmak isteyen kadınların tercihi BK Butik, büyümeye devam ediyor. BK Butik, yeni açılan BK Kids şubesiyle çocuk giyimde de fark yaratacak. 

Nazilli’de kadın giyimin öncüsü BK Butik, büyümeye devam ediyor. Nazilli’de moda denince kadınların ilk akla gelen markası BK Butik, yeni yüzüyle hizmete girdi. Bir kez göz atsanız ne giyeceğim derdinize son verecek olan, hem günlük hem de klasik parçalar sergileyen BK Butik, 5’nci yılında çocuk giyimde de müşterilerine çeşitli seçenekler sunuyor. 

BK KİDS HİZMETE GİRDİ

Kuaförler Sokağı’nda düzenlenen törenle BK Kids şubesi, kapılarını Nazillilere açtı. Açılışa işletme Sahibi Burcu Kutsal, ailesi, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Manifaturacılar Odası Başkanı Hüdai Tosun. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç katıldı. Kurdele kesiminin ardından BK Kids, dualarla hizmete girdi. 

AÇILIŞA ÖZEL YÜZDE 20 İNDİRİM

Sektördeki 5 yıllık tecrübelerini çocuk giyimiyle genişletmek istediklerini aktaran işletme sahibi Burcu Kutsal, aynı zamanda kadın girişimciliğinin en güzel örneklerinden birini sergiliyor. Kaliteden ödün vermeyen anlayışıyla Nazillili annelerin çocuklarına da hitap etmeyi hedefleyen Kutsal, “BK Kids şubemizi hizmete açtık. Her şey çok güzel gidiyor. Çocuk bölümünde 2 yaştan 14 yaşa kadar ürünlerimiz olacak. Çeşitlerimiz her geçen gün artarak devam edecek. Ramazan Bayramı’na özel ürünlerimiz gelecek. BK kadın yerimizde genişlettik. Online bölümümüz var. Gerek online gerekse iş yerimizden satışlarımızla tüm müşterilerimize en iyisini sunmak için elimizden geleni yapmaya, çeşitli ürün yelpazemizle hizmet vermeye devam ediyoruz. Bugüne özel BK Kids bölümünde yüzde 20 indirimimiz var. Açılımıza gelen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER