© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli Ticaret Borsası yeni hizmet binasına kavuşuyor

Nazilli Ticaret Borsası tarafından bir yıl içinde yapımı tamamlanarak ilçeye kazandırılan yeni borsa binası, hizmete açılıyor. Yarın gerçekleştirilecek olan yeni borsa hizmet binasının açılışına tüm üyeleri davet eden Nazilli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, “Nazilli’ye ve borsa üyelerimize böyle bir hizmet binasını kazandırdığımız için tüm ekip olarak büyük onur ve gurur duyuyoruz.” dedi.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binası, kapılarını açıyor. Nazilli Ticaret Borsası’nın 56 yıllık yeni hizmet binası özlemine son vermek isteyen Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, ekibiyle birlikte çalışma başlattı. 

YOĞUN KATILIMLA AÇILACAK

Gerekli çalışmalarının tamamlanmasının ardından Nazilli Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasının temeli, geçtiğimiz yıl atıldı. Büyük bir özveriyle çalışmaları sürdürülen yeni bina için Nazilli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, süreç boyunca yoğun mesai harcadı. Üyelerine yönelik kaliteli ve konforlu hizmet sunmak amacıyla Şirinevler Mahallesi sınırları içerisinde, Aydın-Denizli karayolu üzerinde inşa edilen yeni borsa hizmet binası, yarın hizmete açılıyor. Saat 11.00’de düzenlenecek olan açılışa Aydın ve Nazilli protokolü ile birlikte çok sayıda borsa üyesinin katılması bekleniyor. 

BORSA KABUĞUNU KIRIYOR

Nurettin Kırlıoğlu başkanlığındaki Nazilli Ticaret Borsası’nın kabuğunu kırarak hayata geçirdiği vizyon projelerinin başında yer alan yeni hizmet binası, bodrum, zemin birinci ve ikinci kattan oluşuyor. Dört bin 50 metrekarelik arsa üzerinde, 950 metrekaresi temelde, toplamda 3 bin 200 metrekarelik modern binada çok amaçlı toplantı salonu, yönetim kurulu toplantı salonu, yönetim kurulu ve meclis başkanlıkları odaları, genel sekreterlik, kayıt, tescil, muhasebe bölümleri, buğday analiz laboratuvarı, otopark, yerel ürünlerin satışa sunulduğu dükkan, gelir getirici dükkanlar bulunuyor. 

“YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Görev sürelerinde Nazilli’de ‘yapılamaz’ denilen projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Nazilli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kırlıoğlu, “Nazilli Ticaret Borsamızın kurumsal kimliğinin güçlenmesinin yanı sıra üyelerimizin güçlenmesi ve gelir düzeyini artırmak için adımlar attık. Bu doğrultuda yeni hizmet binamızı ilçemize kazandırdık. ‘Yapılamaz’ denildi ancak biz bu binayı tamamlayarak ‘yapılamaz’ denilenleri yapan bir yönetim olduk. Bunu üyelerimizle birlikte başardık. Üyelerimizin bize olan desteği ve güveni, gücümüze güç kattı. Nazilli’ye ve borsa üyelerimize böyle bir hizmet binasını kazandırdığımız için tüm ekip olarak büyük onur ve gurur duyuyoruz. Hizmet binamız için yarın saat 11.00’de yapacağımız açılışımıza tüm üyelerimizi bekliyoruz. Hem üyelerimize hem de Nazilli’mize her yönüyle yakışan binamızın hayırlı olmasını diliyorum. Yeni dönemde de hizmet binası gibi dev projelerimizi hayata geçirerek hem üyelerimize hem de Nazilli’mize değer katmaya devam edeceğiz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı olacak.” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER