© © 2022 Nazilli Gündem

Nazilli'de Serhat Derneği düzenlenen törenle açıldı

Nazilli’de Serhat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yoğun katılımla dualarla açıldı. 

Nazilli Yeşil Mahalle Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde Serhat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği törenle açıldı. Açılışa CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, siyasi parti temsilcileri ve belediye başkan adayları, hemşeri dernekleri temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 
Emekli İmam Bilal Ekinci’nin dualarıyla başlayan açılış programı ardından davetlilerinde katılımıyla hayırlı olması dilekleriyle açıldı. Daha sonra dermek binası gezilerek dernek yönetim kurulu başkanı Metin Genç tarafından misafirlere bilgiler verildi. 

GENÇ AÇILIŞA KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışın hayırlara vesile olmasını dileyen Serhat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu başkanı Metin Genç, “Birlik, beraberlik ve dayanışma kültürümüzün çoğalmasına dönük bu mütevazı çabamızın, dostlarımızın da değerli katkılarıyla başarıya ulaşacağına gönülden inanıyoruz. Açılışımıza katılan milletvekili Süleyman Bülbül ve Belediye başkanımız Kürşat Engin Özcan başta olmak üzere, tüm siyasi parti temsilcileri, STK'lar, dernekler ve birbirinden kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Dayanışma duygularımızla her birini selamlıyoruz” dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER